Vam je počilo steklo?

Prišli ste na pravo mesto !

Osebna vozila

Tovorna vozila

Vsi delovni stroji

Traktorji

Menjava stekel na osebnih vozilih 

Stekla menjamo tudi za več pooblaščenih avtoservisov, kleparskih in ličarskih delavnic po vsej Gorenjski, kar potrjuje našo kvaliteto.

Vgrajujemo stekla najboljših svetovnih proizvajalcev, kot so: Pilkington, AGC, Sekurit in Splintex, ki dobavljajo stekla za prvo vgradnjo pa tudi veliko kakovostnih kopij. Pri montaži stekel pa uporabljamo le vrhunska lepila švicarskega proizvajalca SIKA. Zagotavljamo vam, da bo vaše novo steklo kljub menjavi dosegalo najkakovostnejše varnostne standarde.

Zagotavljamo vam, da bo delo opravljeno kvalitetno, zato imate našo garancijo na menjavo, ki je neomejena. Garantiramo vam, da bo steklo tesnilo, razen če je karoserija vašega vozila poškodovana oz. zarjavela.

Popravilo stekla

Poškodbe vetrobranskega stekla, ki so manjše od kovanca za dva evra, odrgnine ali druge podobne poškodbe, vam lahko v nekaterih primerih popravimo zelo hitro, v roku ene ure in pol. Takoj po popravilu lahko vozilo varno odpeljete. Najlepše se popravi sveža poškodba, ki ni sterejša od enega tedna in je po popravilu skoraj vedno nevidna. Namen popravila je, da preprečimo nadaljnje širjenje poškodbe in da imate zopet čisto vidno polje, da je vaša vožnja varna. Stekla vam torej ni potrebno vedno zamenjati, s tem vam prihranimo čas in denar.

Naši izkušeni serviserji imajo večletne izkušnje s popravili in znajo prepoznati različne poškodbe.Najprej si bodo pozorno ogledali stanje stekla na vašem vozilu, nato pa se bodo odločili, ali je za vašo varnost bolj priporočljiva menjava ali popravilo avto stekla. Žal pa popravilo ni možno v večini primerov za stranska in zadnja stekla, ki jih ne moremo popravljati in jih je potrebno zamenjati.Uporabljamo najboljša orodja in materiale vodilnega svetovnega proizvajalca Talon in najnovejše tehnike popravila.

Kalibriranje asistenčnih sistemov

Vse več vozil vsebuje sodobne asistenčne sistem za pomoč voznikom in višjo raven varnosti. Ob menjavi stekla pri sodobnih vozilih, je velikokrat potrebno kalibrirati senzorje in kamere, katera so nameščena na vetrobranskih steklih.

Z sodobno opremo za vas poskrbimo, da je menjava stekla opravilena na najvišjem nivoju.

Traktorji 

Se vam je razbilo steklo na vašem traktorju. Za vas bomo naročili steklo po številki šasije ter ga prišli zmontirati k vam na dom. Zagotavljamo vam, da bo zamenjava stekel na vašem vozilu varna in kakovostna, v kolikor vam tega nebi morali zagotoviti, se bomo dogovorili za izvedbo storitve v naših prostorih.

Delovni stroji

Za tovorna vozila, traktorje, viličarje, ratrake in druge delovne stroje vam je na razpolago naša mobilna enota z izkušenimi serviserji. Zagotavljamo vam, da bo zamenjava stekel na vašem vozilu varna in kakovostna. Naši serviserji imajo potrebno znanje in opremo ter izkušnje z vsemi vrstami vozil in strojev v različnih pogojih dela.

Pokličite nas in pridemo v vaše prostore ali na parkirišče ter popravimo oziroma zamenjamo steklo. Če vgradnja na terenu ni mogoča, se bomo dogovorili za izvedbo storitve v naših prostorih.