Od leta 1993 se ukvarjamo s samostojno dejavnostjo. Leta 1996 smo se specializirali izključno za menjavo ali popravilo vetrobranskih stekel in ostalih stekel na osebnih vozilih, tovornih vozilih, na delovnih vozilih kot so viličarji, bagerji, traktorji, gozdarski stroji, itd., ter na avtobusih.

V lastne prostore na tej lokaciji smo se preselili leta 2003.

Zagotavljamo vam hitro in kvalitetno vgradnjo avtostekel za vsa vozila. To je najsodobnejši, specializirani servis za menjavo in popravila avtostekel na Gorenjskem.

Poleg menjave oz. popravila avtomobilskih stekel vam dobavimo in zmontiramo tudi  ogledala ter svetlobna telesa- žaromete, stop luči, smernike, na vašem vozilu.

 

NOVOSTPo dolgoletnem sodelovanju z zavarovalnico lahko uredite uradno  cenitev stekla pri nas in vam ni potrebno izgubljati vašega dragocenega časa z obiskom zavarovalnice. S seboj prinesite le veljavno vozniško in prometno dovoljenje ter zavarovalno polico. Vse ostale formalnosti z zavarovalnico uredimo mi.

NATANČNOST0%

HITROST0%

ZANESLJIVOST0%

Naši izkušeni serviserji imajo večletne izkušnje s popravili in vam bodo kvalitetno, varno in z vso skrbnostjo za vaše vozilo opravili storitev menjave oz. popravila avtostekla, ogledal in svetlobnih teles.

Tudi z menjavo vinjete ne boste imeli nobenih dodatnih opravkov, saj vam bomo tudi to uredili pri nas.

NAŠA EKIPA

Ekipa profesionalcev

BOŠTJAN JELOVČAN,

DIREKTOR

NATAŠA JELOVČAN,

POSLOVNI DIREKTOR

JOŠT JELOVČAN

JAKA MODIC, VODJA DELAVNICE

UROŠ FLORJANČIČ

ADEL DJURKOVIĆ

24370

USPEŠNO ZAKLJUČENIH MENJAV

Hvala za vaše zaupanje!